О Нама

Винска кућа Бургундац је отворена 2012. године у Београду као пословна јединица фирме МКN Group doo. Наш тим чине искусни познаваоци из света вина и алкохолних пића и као такви можемо одговорити на све захтеве наших клијената и пословних сарадника. Наша основна делатност је увоз и дистрибуција вина и спирита, као и винског аксесоара, кондиторских и других производа.

Уколико вам је потребан добар избор вина, алкохолних пића или првокласних чоколада по изузетно конкуретним ценама, слободно нам се обратите. С обзиром да у асортиману поседујемо преко 2000 етикета различитих артикала, ми смо фирма која ће задовољити ваше захтеве и укусе.

Као знак квалитетног пословања који је препознатљив можемо се похвалити да смо регионални увозници и дистрибутери шкотских сингле малтова Loch Lomond, Glen Scotia и Littlemill, као и престижне винарије Fantinel из Италије чији смо представници за Србију.

Наравно, врло смо поносни и на произвођаче из Србије и региона са којима сарађујемо, као и на широку лепезу спирита и вина из Старог и Новог света који су у нашој понуди.

Наша предивно декорисана поклон паковања су нешто по чему смо такође препознатљиви и она су већ увелико постала неизоставан део славља и празника наших купаца.

Винска кућа Бургундац се налази у предивно аранжираним просторијама и као таква представља идеално место за упознавање са винима и спиритима, добијање савета око избора и изузетно пријатну куповину.

Добро нам дошли!