О Нама

Винска кућа Бургундац отворена је 2012. године у Београду као пословна јединица МКН ГРОУП доо. Наша винотека је млада, али окупила је искусне сладокусце из света вина и алкохолних пића и као таква можемо одговорити на све захтеве наших клијената и пословних сарадника. Основна делатност је увоз вина и дистрибуција алкохолних пића (домаћа ракија, виски, бурбон …), вина, винских додатака, посластичарница и многих других производа.

Ако вам је потребан добар избор вина, алкохолних пића, сирева или првокласних чоколада по изузетно конкурентним ценама, слободно нас контактирајте. С обзиром да у свом асортиману имамо око 2.000 етикета различитих предмета, права смо компанија за вас. Пошто ценимо ваше мишљење и бригу о нашим купцима, наш тим ће вам помоћи у било којим питањима везаним за наш асортиман.

Као знак квалитетног пословања који је препознатљив, можемо се похвалити сарадњом са престижним винским кућама из Србије, Италије, Француске као и широким лепезом вина из Старог и Новог света. Посебно смо поносни на нашу предивно декорисана поклон паковања која су већ постала неизоставан део славе и празника.

Винска кућа Бургундац налази се у предивно аранжираним просторијама и као таква представља идеално место за упознавање са винима, добијање савета око избора и изузетно пријатну куповину. Добро нам дошли!