Dodatne informacije
Berba | 4 godine odležala u bariku |
---|---|
Zemlja poreka | Srbija |
Regija | Banatsko Veliko Selo |
Vrsta | Rakija |
Sorta | Dunja |
Procenat alkohola | 40% |
Zapremina | 0.70l |
Din.5,400.00
Pažljivim odabirom najzrelijih, aromatičnih plodova dunje, proizveli smo voćnu rakiju jedinstvenog sortnog mirisa. Plodovi se ostavljaju na stablu dok ne postignu punu zrelost, kako bi se nivo šećera povisio, a potom se stavljaju u masu za destilaciju. Dobijena procesom kontrolisane fermentacije i duple destilacije, Hubert Dunja odiše čistoćom ukusa i vrhunskim kvalitetom.
Berba | 4 godine odležala u bariku |
---|---|
Zemlja poreka | Srbija |
Regija | Banatsko Veliko Selo |
Vrsta | Rakija |
Sorta | Dunja |
Procenat alkohola | 40% |
Zapremina | 0.70l |
Lozovača crna tamjanika je proizvedena od grožđa crne tamjanike. Ovo je jedinstvena muskatna delikatesna lozova rakija sa veoma izraženim mirisom tamjanike. Veoma je prijatna i pitka što se postiže pažljivom i laganom dvostrukom destilacijom i odležavanjem u inertnim sudovima u trajanju od dve godine.
Pažljivim odabirom najzrelijih, aromatičnih plodova dunje, proizveli smo voćnu rakiju jedinstvenog sortnog mirisa. Plodovi se ostavljaju na stablu dok ne postignu punu zrelost, kako bi se nivo šećera povisio, a potom se stavljaju u masu za destilaciju. Dobijena procesom kontrolisane fermentacije i duple destilacije, Hubert Dunja odiše čistoćom ukusa i vrhunskim kvalitetom.
Rakija spada u plemenita alkoholna pića i duboko je protkana kroz istoriju i tradiciju Srbije.
U ovo ćete se uveriti onog trenutka kada probate kajsijevaču manastira Kovilj.
Jer upravo tu priču priča rakija koja je negovana u manastiru starom nekoliko vekova.
Rakija je odležala u buradima skoro tri godine čime je dobijen smiren i zaokružen miris i ukus.