Dragi ljubitelji viskija, sa ponosom vas obaveštavamo da je Loch Lomond proglašen za najbolju viski destileriju na svetu.

Stigao je viski iz najbolje destilerije na svetu!

Loch Lomond - piće prestižnog turnira

Probajte najbolji viski! Glen Scotia je stigla na naše prostore iz Campbeltown viski regiona koji je u vreme viktorijanskog doba...

"JAGODA", jedinstveno belo vino koje je prvi put svetlost dana ugledalo u našem podrumu vina.

Na prestižnom takmičenju Spirits Selection koje je održano od 22-25. avgusta 2019. u Kini, odabrano je 9 najboljih alkoholnih pića na svetu. Među tih 9 je naša Hubert kajsija.

Fantinel Prosecco je pobedio sve renomirane brendove i našao se na vrhu liste koju je uradio prestižni magazin The Morning Advertiser u saradnji sa CGA Strategy agencijom.

U našoj ekskluzivnoj radnji, pored najboljih vina i rakija, od pre neki dan nalaze se i torte. Torte se čuvaju  u specijalno dizajniranoj rashladnoj vitrini na optimalnoj temperaturi.

I ove godine širom Srbije, kao i u regionu obeležava se 14.oktobar - dan Prokupca. To je prava autohtona srpska sorta grožđa koja je prva registrovana sa ovom laskavom titulom.

Vinarija Milosavljević je iz sopstvenog, godinama negovanog vinograda, proizvela izuzetno belo vino. U pitanju je Sauvignon Blanc, elegantno belo vino bogato mirisima na egzotično voće, cvet zove i neverovatno prijatnog ukusa

Fantinel Ribolla Giala je belo vino italijanskog porekla. Sorta grožđa koja isključivo raste u regionu Friuli, a u Sloveniji je poznata kao Rebula.

Intezivno crvene rubin boje, proizvedeno originalnom tehnologijom, od namenski negovane autohtone sorte višanja.

Prosecco One & Only Brut 2014 je penušavo vino iz sorte Glera, rađeno po Charmat metodi. To znači da se sekundarna fermentacija odvija u inoksnim tankovima, a ne u flaši.