O Nama

Vinska kuća Burgundac je otvorena 2012. godine u Beogradu kao poslovna jedinica firme MKN Group doo. Naš tim čine iskusni poznavaoci iz sveta vina i alkoholnih pića i kao takvi možemo odgovoriti na sve zahteve naših klijenata i poslovnih saradnika. Naša osnovna delatnost je uvoz i distribucija vina i spirita, kao i vinskog aksesoara, konditorskih i drugih proizvoda.

Ukoliko vam je potreban dobar izbor vina, alkoholnih pića ili prvoklasnih čokolada po izuzetno konkuretnim cenama, slobodno nam se obratite. S obzirom da u asortimanu posedujemo preko 2 000 etiketa različitih artikala, mi smo firma koja će zadovoljiti vaše zahteve i ukuse. Naravno, vrlo smo ponosni na proizvođače iz Srbije i regiona sa kojima sarađujemo, kao i na široku lepezu spirita i vina iz Starog i Novog sveta koji su u našoj ponudi.

Kao znak kvalitetnog poslovanja koji je prepoznatljiv možemo se pohvaliti da smo regionalni uvoznici i distributeri škotskih single maltova Loch Lomond, Glen Skotia i Littlemill, kao i prestižne vinarije Fantinel iz Italije čiji smo predstavnici za Srbiju. Naša predivno dekorisana poklon pakovanja su nešto po čemu smo takođe prepoznatljivi i ona su već uveliko postala neizostavan deo slavlja i praznika nasih kupaca.

Vinska kuća Burgundac se nalazi u predivno aranžiranim prostorijama i kao takva predstavlja idealno mesto za upoznavanje sa vinima i spiritima, dobijanje saveta oko izbora i izuzetno prijatnu kupovinu.

Dobro nam došli!