O Nama

Vinska kuća Burgundac je otvorena 2012. godine u Beogradu kao poslovna jedinica firme MKN GROUP doo. Naša vinoteka je mlada, ali je okupila iskusne poznavaoce iz sveta vina i alkoholnih pića i kao takvi možemo odgovoriti na sve zahteve naših klijenta i poslovnih saradnika. Osnovna delatnost je uvoz vina i distribucija alkoholnih pića (domacih rakija, viskija, burbona…), vina, vinskog aksesoara, konditorskih i mnogih drugih proizvoda.

Ukoliko vam je potreban dobar izbor vina, alkoholnih pica, sireva ili prvoklasnih čokolada po izuzetno konkurentnim cenama, slobodno nam se obratite. S obzirom da u asortimanu posedujemo oko 2 000 etiketa razlicitih artikala, mi smo prava kompanija za vas. Zato što cenimo vaše mišljenje i brinemo o našim kupcima naš tim će vam pomoći oko bilo kakvih pitanja vezanih za naš asortiman.

Kao znak kvalitetnog poslovanja koji je prepoznatljiv, možemo se pohvaliti saradnjom sa prestižnim vinskim kućama iz Srbije, Italije,Francuske kao i širokom lepezom vina iz Starog i Novog sveta. Posebno smo ponosni na naša predivno dekorisana poklon pakovanja koja su već postala neizostavan deo slavlja i praznika.

Vinska kuća Burgundac se nalazi u predivno aranžiranim prostorijama i kao takva predstavlja idealno mesto za upoznavanje sa vinima, dobijanje saveta oko izbora i izuzetno prijatnu kupovinu. Dobro nam došli!