Uslovi korišćenja

Ovi uslovi prodaje definišu postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama. Isporučilac (Prodavac) je MKN GROUP DOO(Vinska kuca Burgundac)Kupac robe je posetilac web shopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u korpu pošalje narudžbinu Prodavcu, ili pošalje narudžbinu, pa artiklu plati pouzećem (gotovinom prilikom dostave).

Putem web shopa shop.burgundac.rs kupcu je omogućena kupovina svih proizvoda koji se nalaze na stranicama Prodavca. Cene su sa PDV-om. Valuta je srpski dinar (rsd). Istaknute cene u web shopu važe isključivo za kupovinu putem interneta.

Naručivanje – dostava

Proizvodi se naručuju putem korpe i neopozivi su. Ukoliko prodavac nije u mogućnosti da isporuči sve naručene proizvode, isporučiće raspoložive od izabranih proizvoda, a  o tome će obavestiti Kupca e-mailom (telefonom) sa naznakom isporuke preostalih proizvoda. Sa isporukom tih proizvoda poslaće Kupcu e-mail u predviđenom roku za isporuku preostalih proizvoda.

Plaćanje

Naručene proizvode s troškovima dostave (ako ih ima), Kupac će Prodavcu platiti GOTOVINOM pouzecem.

Beograd (ne računajući prigradska naselja):

  • Dostava proizvoda vrši se svakodnevno.
  • Porudžbine kreirane do 11h isporučuju se istog dana.
  • U slučaju da vam je hitno potrebna isporuka molimo vas da nas kontaktiratete telefonom kako bi smo videli da li postoji mogućnost da vam izađemo u susret.
  • Besplatna dostava odnosi se na iznose više od 5000rsd. Za manje iznose od navedenih dostava sa naplaćuje po dogovoru.

Beograd sa prigradskim naseljima:

  • Slanje paketa se vrši svakodnevno.
  • Porudžbine kreirane do tog dana isporučuju u roku od 1-2dana.
  • za prigradska naselja dostava se naplaćuje po tarifi kurirske službe.

Reklamacije

Potrošač izjavljuje reklamaciju radi ostvarivanja prava po osnovu saobraznosti, garancije, pogrešno obračunate cene i drugih nedostataka na sledeće načine:

  1. lično u prostorijama naših kancelarija. 
  2. pozivanjem broja: 011 3545 794 Vinska kuća Burgundac ne preuzima nikakvu odgovornost za podatke na računaru, hard disku ili bilo kom drugom uređaju koji služi za smeštanje podataka.

Obaveza potrošača jeste da prilikom izjavljivanja reklamacije priloži račun, kopiju računa, ugovor o prodaji na daljinu ili bilo koji drugi dokaz o kupovini. Iako Zakon ne predviđa obavezu da potrošač čuva ambalažu, niti je to uslov za rešavanje reklamacije niti razlog za odbijanje otklanjanja nesaobraznosti, naša preporuka je da ambalažu sačuvate radi obezbeđenja sigurnijeg transporta robe.

Nakon što izjavite reklamaciju na jedan od predviđenih načina i dostavite dokaz o kupovini dobićete pisanu ili elektronsku potvrdu kojom će vam biti potvrđen prijem reklamacije, odnosno saopšten broj pod kojim je vaša reklamacija zavedena u evidenciji primljenih reklamacija.

U slučaju da se reklamacija prihvata, ista će biti rešena u periodu od 3 dana od dana podnošenja reklamacije.

Pravo na reklamaciju od strane Vinske kuće Burgund potrošač gubi u slučaju neadekvatnog rukovanja proizvodima, kao i ako je došlo do oštećenja originalne ambalaže, etikete, zaštitne kapice i sl.