Dodatne informacije
Zemlja poreka | Srbija |
---|---|
Regija | Vojvodina – Kovilj |
Vrsta | Rakija |
Sorta | Dunja |
Procenat alkohola | 40% |
Zapremina | 0.70l |
Din.2,330.00
Ova rakija od dunje negovana je u manastiru Kovilj iz 13. veka.
Zreli plodovi dunje se melju i fermentacijom se dobija proizvod koji se peče i sazreva u buradima od hrastovine.
Dunju koja je pred vama odlikuje zlatno žuta boja, sa intenzivnim voćnim mirisom i ukusom dunje. Ukus je pun, kompleksan, uravnotežen i osvežavajuć, duge i tople završnice.
Zemlja poreka | Srbija |
---|---|
Regija | Vojvodina – Kovilj |
Vrsta | Rakija |
Sorta | Dunja |
Procenat alkohola | 40% |
Zapremina | 0.70l |
Blaga šljivovica, prepečenica obogaćena prvoklasnim medom i propolisom. Zbog sleganja propolisa, OBAVEZNO JE PROMUĆKATI, kako bi se dobio ujednačen ukus. Rakija sa dodatkom meda pripada najstarijoj tradiciji obogaćivanja rakije na našim prostorima, čime se dobijalo piće koje leči, okrepljuje i bodri.
IMPERIAN Vilijamovka proizvedena od ručno branih plodova kruške Vilijamovke, precizno vođenim tehnološkim postupcima, sa ciljem da se neodoljivi miris ove kruške prenese u ovaj nesvakidašnji proizvod.
Konzumira se blago rashlađena na temperaturi od 16-18 C, kao aperitivno ili dižestivno piće. Idealan je pratilac voćnih kolača.
Lozovača crna tamjanika je proizvedena od grožđa crne tamjanike. Ovo je jedinstvena muskatna delikatesna lozova rakija sa veoma izraženim mirisom tamjanike. Veoma je prijatna i pitka što se postiže pažljivom i laganom dvostrukom destilacijom i odležavanjem u inertnim sudovima u trajanju od dve godine.