Dodatne informacije
Zemlja poreka | Srbija |
---|---|
Regija | Vojvodina – Kovilj |
Vrsta | Rakija |
Sorta | Jabuka |
Procenat alkohola | 40% |
Zapremina | 0.70l |
Din.5,130.00
Arkanj rakija od jabuka pravi se od matičnog soka jabuke po tradicionalnom starom receptu za kalvados u manastiru iz 13. veka.
Pri prvom susretu sa ovom specifičnom rakijom na nosu ćete osetiti arome zelene jabuke, nekošene mlade trave, slatke note vanile i nagoveštaje kokosa u pozadini.
Punog, bogatog ukusa, elegantnih, prefinjenih i pitkih aroma sa neznatnom količinom tanina i blagom aromom hrasta u kom je sazrevao.
Izuzetne boje ćilibara, sa dugom i toplom završnicom.
Zemlja poreka | Srbija |
---|---|
Regija | Vojvodina – Kovilj |
Vrsta | Rakija |
Sorta | Jabuka |
Procenat alkohola | 40% |
Zapremina | 0.70l |
Lozovača crna tamjanika je proizvedena od grožđa crne tamjanike. Ovo je jedinstvena muskatna delikatesna lozova rakija sa veoma izraženim mirisom tamjanike. Veoma je prijatna i pitka što se postiže pažljivom i laganom dvostrukom destilacijom i odležavanjem u inertnim sudovima u trajanju od dve godine.
Savršen plod proizveden po tajnim recepturama starih majstora. Dobijena od više sorti kajsije, ova rakija ima izražen miris i besprekorno čist ukus. Plodovi odabranih kajsija ostavljaju se na stablu dok ne postignu punu zrelost, a boja ne pređe u intenzivnu žutu sa nijansama crvene boje. Već bogati limunskim kiselinama, plodovi prolaze kroz proces kontrolisane fermentacije, a potom i duple destilacije.
Pažljivim odabirom najzrelijih, aromatičnih plodova dunje, proizveli smo voćnu rakiju jedinstvenog sortnog mirisa. Plodovi se ostavljaju na stablu dok ne postignu punu zrelost, kako bi se nivo šećera povisio, a potom se stavljaju u masu za destilaciju. Dobijena procesom kontrolisane fermentacije i duple destilacije, Hubert Dunja odiše čistoćom ukusa i vrhunskim kvalitetom.