Spiriti
-
Glen Scotia Classic Campbeltown malt 10 yo
Din.6,400.00Glen Scotia Classic je tipičan primer da godine starosti viskija nisu odraz njegovog karaktera.
Pri svakom gutljaju ovog desetogodišnjaka bolje ćete se upoznavati sa karakterističnim ukusom i stilom destilerije Glen Scotia.
Karakterišu ga jasne voćne note od prvog do poslednjeg gutljaja. Nagoveštaji hrasta odjekuje s vremena na vreme, ostajući suptilno u pozadini.
-
Glen Scotia Double Cask
Din.5,400.00Campbeltow, regija iz koje dolazi destilerija Glen Scotia, u prošlosti je bio poznat kao prestonica viskija.
Destilerija je osnovana davne 1832. i jedna je od najmanjih destilerija u Škotskoj. Upravo to joj je omogućilo da se koncentriše na kvalitet i metodu koja se koristila i pre 200 godina.
Glen Scotia Double cask predstavlja savršeno otelotvorenje Campbeltown duha u kome se različite ličnosti i ukusi spajaju u savršeno jedinstvo.
Glen Scotia Double cask počinje svoj život u buradima burbona prvog punjenja pre nego što gotovo 12 meseci provede u Pedro-Ximenez bačvama.
Uživaćete u kremastim ukusima i slatkoj aromi.
-
Glen Scotia singlemalt 25 yo
Din.98,890.00Glen Scotia 25 yo je na takmičenju viskija u San Francisku 2021. godine proglašen za najbolji viski na svetu.
Ovaj fantastičan viski je sazrevao u buradima američkog hrasta. Krasi ga miris snažne morske svežine dok dominira aroma vanile i narandže.
Ovaj viski definitivno nije za svakog, već isključivo za one koji cene ukus kvalitetnog viskija sa tradicijom.
-
Glen Scotia Victoriana
Din.12,600.00Destilerija Glen Scotia jedna je od preostale tri destilerije u Campbeltown viski region i kao takva predstavlja potpunu novinu na našem tržištu.
Ukoliko se tek upoznajete sa stilom Glen Scotia, Victoriana je pravi izbor za vas.
Njena moderna interpretacija klasičnog viktorijanskog Campbeltown Malt visikija će vas istovremeno iznenaditi i oduševiti.
Bez obzira da li spadate u iskusne poznavaoce viskija, ili još uvek istražujete.
Glen Scotia Double cask počinje svoj život u buradima burbona prvog punjenja pre nego što gotovo 12 meseci provede u Pedro-Ximenez bačvama.
Uživaćete u kremastim ukusima i slatkoj aromi.