Vina
-
Budimir Triada Prokupac
Din.909.00Vino Triada Prokupac je kupaža srpskog authotnog grožđa prokupac i francuske sorte Merlot. Ovo je moderno vino sa tradicionalnim duhom. Boja: Rubin crvena. Dobro se uparuje sa crvenim mesom, starim i jakim sirevima, crnom čokoladom sa papričicom ili raznim začinima.
-
Džervin Despot
Din.460.00Postoji mnogo vina, ali smo je jedan Despot među njima.
Kada ga budete probali shvatićete i zašto.
U kupažu Frankovke i Merlota udahnuo je miris šumskog voća, crvenu boju rubina i snagu hrastovine iz koje crpi meke i tople tanine.
Despot je idealan je pratilac jela od divljači, jela od crvenog i dimljenog mesa, jela sa pikantnim sosevima i zrelih sireva, a lepo će prijati i uz roštilj i jaču morsku ribu. -
Džervin Dubravka
Din.460.00Svakome u životu treba jedna Dubravka.
Naročito ako je lepa i zanosna kao ona iz vinarije Džervin.
Jer Dubravka je više od vina, ona je prva velika zvezda vinarije Džervin, čija se neodoljivost krije u kombinaciji 65% italijanskog rizlinga i 35% Suvignon Blanc-a.
Izuzetna svežina, pitkoća, cvetna i voćna aroma, prijatnih kiselina i bogati ukus vina probudiće vam sva čula.
Odlično se slaže uz mlade sireve , lagane paste, rečne ribe i bela mesa. -
Džervin Grašac
Din.950.00Ukoliko ste ljubitelj suvog belog vina Grašac je vaš izbor.
Vino je slamkasto žute boje, intezivnog sortnog mirisa gde dominiraju arome livadskog cveća, kao i voćne arome breskve i zrele jabuke.Ima pun voćni ukus, izuzetne je svežine i vrlo prijatne kiseline, koje ovom vinu daju jasnu i čvrstu strukturu.
Odlično se slaže uz predjela, salate, sireve, ribe i jela sa roštilja.
-
Džervin Romansa
Din.460.00Ona je nežne ružičaste boje, očaravajuće svežine, lepršavosti i pitkosti. Ona je Romansa.
Ukoliko još uvek niste osetili iskrenu ljubav prema vinu, vreme je da probate Romansu – vino intenzivnih aroma jagode, maline, trešnje i cvetnih aroma, naročito ruže.
Nastala mešanjem dve sorte grožđa Pinot Noira i Muskat Hamburga, odilično se slaže uz pršutu, paste, salate sa piletinom i pečenjem.
Ukoliko ne zaboravite da je služite rahlađenu na temperaturi 8-10° C, garantujemo vam da ćete joj se iznova vraćati.