Prodavnica
-
Jović Dionizije
Din.2,800.00Odležavanje 24 meseca u novim baricima od srpskog i francuskog hrasta. Vinifikacija u inoksu. Ova moćna i ekstraktivna kupaža Vranca i Cabrnet Sauvignona tamne rubin crvene boje odiše dubokim mirisima crnog bobičastog voća, vanile i suvih šljiva. U ustima odaje utisak punoće, snažnih je kiselih i primetnih, ali zaobljenih tanina. Veoma je sočno i slojevito vino sa dobrom začinsko-voćnom završnicom.
-
Kamnik Terroir Vranec (Grand reserve) 2012.
Din.15,000.00Suvo crveno vino proizvedeno 100% od Vranec sorti groždja koje su deliemično ostavljene da se osuše na lozi.Gustina je tipična za ovu sortu,ima odličnu živost i lep viskozitet.Prosec starenja 28meseci u novim američkim hrastovim baricima osigurava dobijanje izuzetnu punoću i intezivan ukus džema crvenih bobica sa dugim i upornim čokoladnim završetkom.
-
Kamnik Terroir Vranec (Grand reserve) 2013.
Din.12,000.00Suvo crveno vino proizvedeno 100% od Vranec sorti groždja koje su deliemično ostavljene da se osuše na lozi.Gustina je tipična za ovu sortu,ima odličnu živost i lep viskozitet.Prosec starenja 28meseci u novim američkim hrastovim baricima osigurava dobijanje izuzetnu punoću i intezivan ukus džema crvenih bobica sa dugim i upornim čokoladnim završetkom.
-
Karić Adria
Din.1,530.00Pred vama je elegantno belo suvo vino proizvedeno kupažom sorti Vugava, Tamjanika i Malvezija.
Prepoznatljivo po zlatno žutoj boji sa zelenkastim odsjajem i kristalnom bistrinom.
Vino je raskošnog i kompleksnog bukea kojim dominiraju note zove i tropskog voća… Sveže, hrskavo i pitko u gotovo svakoj prilici.
Sjajno se kombinuje uz razne vrste mladih sireva, paste I rižota, riblje specijalitete I plodove mora, uz grilovano povrće i vaganska jela, ali se može servirati I uz suhomesnata predjela I dimljenu ribu. -
Kovačević Aurelius
Din.1,380.00Vino je tamno crvene boje guste teksture, odležalo u hrastovim buradima. Postignut je bogat voćni karaktersa skladnim mirisom i ukusom. Prepoznatljiv je po elegantnim aromama šumskog voća, zrelih trešanja i šljiva, kao i po sočnim taninima, snažnoj strukturi i veoma bogatom ukusu, baršunaste teksture.