Dodatne informacije
Zemlja poreka | Srbija |
---|---|
Regija | Centralna Srbija |
Vrsta | Rakija |
Sorta | Kajsija |
Procenat alkohola | 40% |
Zapremina | 0.70l |
Din.2,860.00
Gorda kajsija je dobijena od domaće sorte kajsije „Mađarska najbolja“.
U zrenju provodi od šest do dvanaest meseci, a zatim sa lakoćom kreće u zavodljiv pohod na sva naša čula.
Prinesite čašicu rakije vrhu nosa. Udahnite duboko kroz nos. Mislite. Zamislite. Osetićete cvetnu aromu, bele lale, sveden i nežan alkohol koji je u ravnoteži.
A ukus… Mladi lešnik sa prijatnim i nežno osvežavajućim notama.
Ne zaboravite, Gorda nije samo rakija, ona je i emocija.
Zemlja poreka | Srbija |
---|---|
Regija | Centralna Srbija |
Vrsta | Rakija |
Sorta | Kajsija |
Procenat alkohola | 40% |
Zapremina | 0.70l |
Savršen plod proizveden po tajnim recepturama starih majstora. Dobijena od više sorti kajsije, ova rakija ima izražen miris i besprekorno čist ukus. Plodovi odabranih kajsija ostavljaju se na stablu dok ne postignu punu zrelost, a boja ne pređe u intenzivnu žutu sa nijansama crvene boje. Već bogati limunskim kiselinama, plodovi prolaze kroz proces kontrolisane fermentacije, a potom i duple destilacije.
Blaga šljivovica, prepečenica obogaćena prvoklasnim medom i propolisom. Zbog sleganja propolisa, OBAVEZNO JE PROMUĆKATI, kako bi se dobio ujednačen ukus. Rakija sa dodatkom meda pripada najstarijoj tradiciji obogaćivanja rakije na našim prostorima, čime se dobijalo piće koje leči, okrepljuje i bodri.