Dodatne informacije
Berba | 2016 |
---|---|
Zemlja poreka | Srbija |
Regija | Trstenik – Rasinski okrug |
Vrsta | Crveno vino |
Sorta | Cabernet sauvignon |
Procenat alkohola | 13,5% |
Zapremina | 0.75l |
Din.1,430.00
Milosavljević Cabernet Sauvignon Barrique se dobija od sorte grožđa Cabernet Sauvignon, poreklom iz Francuske. Iz sopstvenog zasada od pažljivo biranog grožđa proizvedeno je vino tamno crvene boje. Sortnog mirisa na šumsko voće, prženu kafu, listove duvana sa primesama vanile koju dobija iz srpskog hrasta, mekih prijatnih tanina a završnica veoma prijatna i duga. Idealno uz sve vrste mesa, pršute, jake paste i pite sa mesom, prasetinu, jagnjetinu, gulaše od divljači, pikantne kobasice, pečene bifteke i zrele sireve. Obavezno ga dekantirati i servirati na temperaturi od 16 – 18 C.
Berba | 2016 |
---|---|
Zemlja poreka | Srbija |
Regija | Trstenik – Rasinski okrug |
Vrsta | Crveno vino |
Sorta | Cabernet sauvignon |
Procenat alkohola | 13,5% |
Zapremina | 0.75l |
U strogim formama prirodnih pravila, kako negovanja grožđa u vinogradu, tako i u procesu prozvodnje vina, dobijamo raskošnost zdravih mirisa u naliku bosiljka, zove, jabuke, koji su ogledalo klimatskih uticaja u godini berbe. Dugotrajnost mirisnih nota opravdava naziv, uloženu energiju, stručnost, posvećenost detaljima i Sonatu svrstava u visoku kategoriju vrednosti. Sazrevanjem vinograda sazreva i potencijal sortnih karakteristika koje krase Sauvignon Blanc, koji je 100% sadržan u vinu Sonata.
U dominantnoj roze boji ukazuje na bogatstvo aroma. U prvom osećaju preovladavaju mirisi jagode i maline, koji nakon par trenutaka stvaraju pravi ukusni voćni kompot. Kao i što je rondo u muzici uvek pozitivan, veseo i razdragan, tako je i rose Rondo predstavnik svoje kategorije vina.
Aglaja – Chardonnay je prozračno vino sa slameno-žutim odsjajem. Ovo vino ima sortni miris Chardonnay-a, miris koji podseća na krušku i badem sa intenzivnim vanilinskim utiskom koji potiče od hrasta, kako na mirisu tako i na ukusu. Ukus je pun zaokružen sa istrajnom završnicom i vibrantnim kiselinama.