Prosecco pobedio šampanjac

Fantinel proglašen „top“ brendom u UK

Za Britance najpopularnije vino na tržištu prizvodi Fantinel kompanija (Friuli Venezia Giulia, Italija). Zapravo, to je Fantinel Prosecco, koji je pobedio sve renomirane brendove i našao se na vrhu liste koju je uradio prestižni magazin The Morning Advertiser u saradnji sa CGA Strategy agencijom.

Lista pića TOP 100 napravljena je u skladu sa preferencama potrošača iz Velike Britanije, somelijera, enologa i ugostitelja. Takođe, uzeti su u obzir zastupljenost u kanalima prodaje, kao i sam obim prodaje.

„Ovo neočekivano priznanje nas ispunjava ponosom, ali i entuzijazmom i energijom povodom sve značajnih uspeha na međunardnom tržištu“, izjavio je Marco Fantinel, predsednik kompanije.

„Fanitinel Prosecco je proizvod velikog truda, od tehničkog osoblja uključujući enologa, agronoma i proizvodne radnike, pa sve do pokretačke sile prodajnog tima. Rezultat iskrene strasti rođene u vinogradu, namenjen je uživanju i stigao je do vaših stolova u preko 90 zemalja na svetu.“- zaključuje prezadovoljni predsednik kompanije.

Kao rezultat višegodišnje saradnje sa kompanijom Fantinel, u mogućnosti smo da vam ponudimo najprestižnija svetska vina po izuzetno konkurentim cenama. U skladu sa tim, u redovnoj ponudi, u našoj eksluzivnoj vinoteci na Banovom brdu, se nalazi i Fantinel Prosecco po ceni od 1150 dinara.

Dođite i uverite se u nesvakidašnji ukus ovog prvoklasnog vina.